Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā

A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā

Čiekurkalna 1. līnija 84, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 29221913
(+371) 29326607
(+371) 67450327
viss.lv/?v=151125 - Aicinām uz tikšanos izstādē «Izstādē - BILTIM TEHNIKA 2023.» Rāmavā, stendā A-11, 05. – 07.10.2023
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Aicinām uz tikšanos izstādē «Izstādē - BILTIM TEHNIKA 2023.» Rāmavā, stendā A-11, 05. – 07.10.2023.

1) Iekārtas uzstādīšanai nepieciešamas dažas minūtes. Nav jāsagriež caurules, nav nepieciešama papildus platība.

2) Aizmirstiet par ekspluatācijas izdevumiem un apkalpošanu. Neizmainot ūdens garšu un kvalitāti tiks nodrošināts «mīksta ūdens» efekts.

3) Aizmirstiet par skābēm attīrīšanai. Vienkārši jānoslauka.

4) Nelietojot mīkstinātājus - izmazgāta veļa būs mīksta tāpat.

5) Tīrajiem sildelementiem būs efektīva siltumatdeve.

6) Attīrītām/neaizaugošām caurulēm - kvalitatīva ūdens padeve.

7) Un vēl daudz laba…

Iekārtām ļoti plašs kapacitātes diapazons. No privātmājām (CALMAT - 1 m3/stundā) līdz pilsētai nepieciešamā ūdens patēriņa (līdz pat 750 m3/stundā)

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŪdens mīkstināšanas iekārtas Skatīt vairākŪdens mīkstināšanas iekārtas privātmājām un dzīvokļiem Skatīt vairāk   Ūdens mīkstināšanas iekārta Vulcan S10 Skatīt vairākŪdens mīkstināšanas iekārtas komerciālai lietošanai Skatīt vairākŪdens mīkstināšanas iekārtas industriālai lietošanai Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22593
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32569


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Visi banneri