Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika

Big Ben, nocenota sadzīves tehnika

Krasta iela 11/13, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 26620222
(+371) 67381022
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Lielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Lai izvairītos no starpgadījumiem, paskaidrojam – kas ir nocenota prece. Nocenota prece ir prece, kura: Prece bija bojāta transportējot (prece nopirkta, bet piegādājot bojāta, tādēļ atgriezta); Bijis un novērsts rūpniecisks defekts (prece ir jauna, bet ir bijusi bojāta kāda detaļa); Atgriezta garantijas laikā; Var būt bijusi iepriekš lietošanā. Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas (nav bijušas lietošanā), taču skaitās kā lietotas, jo kāds tās pirms tam ir iegādājies, taču pēc tam no pirkuma atteicies.
Zīmoli
liebherrjohn_lewishotpointfagorecozonede_dietrich
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSadzīves tehnika Skatīt vairākSadzīves tehnikas remonts, rezerves daļas Elektropreces Mazā sadzīves tehnika Sadzīves tehnikas tirdzniecība Skatīt vairāk   Iebūvētā virtuves tehnika    Trauku mazgājamās mašīnas Skatīt vairāk   Nocenota sadzīves tehnika    Ledusskapji    Elektriskās, gāzes virsmas Skatīt vairāk   Virtuves plītis, cepeškrāsnis Skatīt vairāk   Kafijas automāti    Indukcijas virsmas    Vīna skapji    Elektriskās plītis    Ledusskapji    Atvērtās cepeškrāsnis, grilli Skatīt vairāk   Mikroviļņu krāsnis Skatīt vairāk   Veļas mazgājamās mašīnas Skatīt vairāk   Virtuves tvaika nosūcēji Skatīt vairāk   Veļas žāvētāji Skatīt vairākAudio un videotehnika    Televizori un piederumi    LCD TV Skatīt vairāk   DVD atskaņotāji Skatīt vairākEkolietas Ecozone Skatīt vairāk   Ekobumbas    Eko traipu noņēmēji    Žāvētājbumbas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 86820
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1038782


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Visi banneri