Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AS System, inovācijas materiāli

AS System, inovācijas materiāli

Rostokas iela 20, Rīga, Latvija, LV-1029
(+371) 20262727
(+371) 67857229
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresCeltniecības un remonta darbi   Santehnikas darbi      Tauku un naftas produktu utilizācija un asenizācija      Notekūdeņu attīrīšana      Ūdensvada, ūdensapgādes sistēmu montāža, ierīkošana, izbūve      Kanalizācijas sistēmu montāža   Ēku siltināšana   Apdares darbi   Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi   Aizsargrežģu remonts, uzstādīšana, apkalpošana Hidroizolācijas materiāli   Bezšuvju hidroizolācijas materiāli ALCHIMICA   Izsmidzināmais hidroizolācijas materiāls FLEXIGUM    Polimēru bāzes hidroizolācijas materiāls MASTIGUM 2   Bituma-poliuretāna šķidrā membrāna HYPERDESMO PB2K    Gaismas izturīgs prektorozijas aizsargsegums HYPERDESMO ADY   Hydroblock (Hidroizolācijas materiāli)   Jumtu hidroizolācija   Pagrabtelpu hidroizolācija   Pamatu hidroizolācija   Hidroizolācijas piedevasApkures sistēmas, iekārtas, tehnika   Apkures katliAsfalts   ASfalt (Aukstais asfalts)   Siltais asfalts   Polimēru asfalts   Sausais asfaltsSiltumizolācija, siltumizolācijas materiāli   Izsmidzināmā siltumizolācija   Keramiskas vakuumētas nanosfēras   TSM Ceramic (Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli)Rūpniecisko un sadzīves notekūdeņu attīrīšanas iekārtas Pretslīdešanas sāls AS-RIDKorundsSāls ūdens mīkstināšanai REGENITGrunts stabilizators SOILTAKPutekļu stabilizators DURASOILVentilācijas iekārtu apkalpošana un servissKrāsasVentilācijas sistēmu uzstādīšana un montāža   ISO Paint Nordic (Krāsas)Ledus irdinātājsLedus atkausētājsĶīmiskās betona piedevasBetona kristalizācijas materiāli
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Visi banneri