Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Stila Elements

Stila Elements

Vienības gatve 82, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 26470006
(+371) 67350032
(+371) 67350032
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Uzņēmums „Stila Elements” ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis. Uzņēmumu veido profesionālu darbinieku un partneru komanda ar ilggadēju pieredzi šajā nozarē. Mūs raksturo, ne tikai uzkrātā pieredze, bet arī tādi faktori kā materiālu augstā kvalitāte, profesionāls padoms un konkurētspējīgas cenas. Mēs sadarbojamies ar arhitektiem un dizaineriem, kā arī ar kāpņu un mēbeļu ražotājiem Baltijā, Krievijā un NVS valstīs. Kvalitāte, ātrums, uzticība, profesionalitāte – šie ir tikai daži atslēgas vārdi, kas raksturo mūs! Jūsu, Stila Elements
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFasādes apdares materiāli Gleznoti ģipša dekori Skatīt vairākĢipša dekori Skatīt vairākFasādes dekori, elementi Skatīt vairākKokgriezumi Skatīt vairāk   Koka ornamenti Skatīt vairāk   Ornamentu joslas Skatīt vairāk   Koka karnīzes Skatīt vairākKoka līstes Skatīt vairākGrīdlīstes Skatīt vairākKāpņu reliņi Skatīt vairākInterjera elementi Skatīt vairākInterjera dizains, projektēšana Skatīt vairākDizaineru un interjeristu pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 44987
Meklēšanas rezultātos parādīts : 330050


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Visi banneri