Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Titan, fitnesa klubs

Titan, fitnesa klubs

Lubānas iela 125a, Rīga, Latvija, LV-1021
(+371) 67889889
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kluba mēneša apmeklējuma cena ar noslēgtu kontraktu uz 12 mēnešiem. Pilna laika Maksa mēnesī - Ls 25 Apmeklējuma laiks - bez laika ierobežojuma Ar laika ierobežojumu Maksa mēnesī - Ls 20 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 7:00 - 17:00 un no 21:00 - 23:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Dienas laika Maksa mēnesī - Ls 15 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 11:00 - 17:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Kluba mēneša apmeklējuma cena ar noslēgtu kontraktu uz 6 mēnešiem Pilna laika Maksa mēnesī - Ls 30 Apmeklējuma laiks - bez laika ierobežojuma. Ar laika ierobežojumu Maksa mēnesī - Ls 25 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 7:00 - 17:00 un no 21:00 - 23:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Dienas laika Maksa mēnesī - Ls 20 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 11:00 - 17:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta klubi Skatīt vairākFitness, fitnesa centri Skatīt vairākSporta klubi Skatīt vairākSolāriji Trenažieru zāles Skatīt vairākFitnesa treneri Fitnesa bārs Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 63826
Meklēšanas rezultātos parādīts : 359054


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Visi banneri