Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Romualdos Vasiliauskienės sodyba, viesu māja

Skirvytėlės gatvė 17, Rusnė, Šilutės rajono
(+370) 68623920
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu mājas

SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Visi banneri