Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi

R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi

Klinšu iela 33, Katlakalns, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 26541169 - RAIVIS KASPARS (būvniecība)
(+371) 29947699 - AINIS KASPARS (projektēšana)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
R.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Būvfirma SIA „R.A. Kaspari” dibināta 2006. gadā un darbojas galvenokārt vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē, kuri darbojas komandā jau no 1997. gada un 2006. gadā ir apvienojušies vienas firmas ietvaros. Uzņēmums veiksmīgi startē valsts un pašvaldību konkursos, kā arī privātos būvdarbu pasūtījumos. Lielākā pieredze ir individuālo privātmāju būvniecībā, tās realizējot no projektēšanas stadijas līdz ēkas nodošanai ekspluatācijā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArhitektūra, projektēšana    Projekta konsultācijas Skatīt vairāk   Finansu aprēķini    Projekta konsultācijas    Būvniecības tāmju sastādīšana    Būvniecības projektu izstrāde Būvniecība Skatīt vairāk   Mājas un ēkas Skatīt vairāk   Dārza mājas un mājiņas Skatīt vairāk   Ģimenes mājas, celtniecība Skatīt vairākCeltniecības un remonta darbi    Pamati Skatīt vairāk   Galdniecība, galdnieku darbi    Apmešanas darbi    Apdares darbi Skatīt vairāk   Iekšējā apdare    Ārējā apdare    Santehnikas darbi    Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi    Logu un durvju montāža    Inženierkomunikāciju būvniecība un remonts Skatīt vairāk   Grīdas segumu ieklāšana    Elektromontāža un elektroinstalācija    Mūrēšana    Ēku siltināšana    Ēku renovācija    Restaurācijas darbi    Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Ūdensapgāde un kanalizācija    Fasāžu remonts un restaurācija Labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairākBruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 44049
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1477063


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Visi banneri