Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece

Kristīne Boļšedvorova, māksliniece

Jāņa Endzelīna iela 7 - 33, Rīga, Latvija, LV-1029
(+371) 26729151
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Māksliniece - keramiķe, strādāju ar dažādiem materiāliem.Veidoju darbus no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. . Zīmēju dažādās tehnikās (ar ogli, tušu, sauso eļļas otu) gleznoju eļļā un akvarelī (klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti ) visi darbi ir pārdošana. Pieņemu pasūtījumus. Pavasarī un vasarā piedavāju bērniem in vinu vecakiem pasiem veidot brinišķigus darbus no māla.

Piedavāju radošo darbnīcu bērniem . Kopā mēs macīsimies veidot , zimēt , gleznot , stradāt ar papīru un citiem materialiem . Nodarbības notiek Vienības Gatvē 109.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTīgers,Suns,dzīvnieki (Dāvanas) Skatīt vairākkeramikas apdedzināšana (Radošās darbnīcas) Skatīt vairākLietišķā māksla Glezniecība Skatīt vairākGleznas Skatīt vairāk   Akvarelis Skatīt vairāk   Ainavas Skatīt vairāk   ziedi (Klusā daba, glezniecība) Skatīt vairāk   Ziedu gleznošana Skatīt vairāk   Tušas zīmējumi Skatīt vairāk   Zīmējumi Skatīt vairākstrūklaka (Porcelāns) Skatīt vairākPorcelāna apgleznošana Skatīt vairākFloristika Skatīt vairāk   Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna Skatīt vairāk   Adventes vainagi    Ziedu kompozīcijas Foto pakalpojumi Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Vāzes Skatīt vairāk   Keramikas pudeles    Keramikas sīkplastika Skatīt vairāk   Enģeļi~ 14.23 € Skatīt vairāk   Svečturi Skatīt vairāk   Keramijas krājkasītes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 66763
Meklēšanas rezultātos parādīts : 856351


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Visi banneri