Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eko Solis, SIA

Eko Solis, SIA

Tīnūžu šoseja 11a, Ikšķile, Ogres novads, Latvija, LV-5052
(+371) 20309009 - Artūrs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

"Eko Solis" koka kubli, baļļas un pārvietojamās pirtis:

"Eko Solis" piedāvā dabīgas lineļļas krāsas kokam, kas lietojamas iekšdarbiem un āra darbiem, tās ir izgatavotas no linsēklu eļļas, koka darvas un terpentīna.

Galvenās īpašības, kāpēc ir vērts izvēlēties dabīgas krāsas kokam:

  • 100% dabīgs;
  • Ilggadīgs;
  • Aizsargā koksni no atmosfēras mitruma un pelējuma;
  • Plaša krāsu gamma - no zelta dzeltena toņa līdz brūnam;
  • Dziļi iesūcas kokā, akcentējot dabisko koka faktūru;
  • Nav kaitīgas veselībai, tāpēc ar to darboties var gan profesionāļi, gan arī amatieri.
  • Koka virsmu viegli atjaunot un kopt.
Zīmoli
EkolinEkotepLinotep
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSētnieku slotas (Bērzu zaru slotiņas) Skatīt vairākKoka balinātājs Skatīt vairākLins, lina audumi Skatīt vairākAntibakteriālā grunts Prg30 Skatīt vairākKubls (Kubli, baļļas, izgatavošana) Skatīt vairākPirts Muca (Mucveida pirtis) Skatīt vairākDārza mēbeles (Masīvkoka mēbeles) Skatīt vairākLineļļa iekšdarbiem Skatīt vairāk   EKOLIN. Lineļļas koka krāsas (Ekolin ) Skatīt vairāk   EKOLIN AR PIGMENTU. Lineļļas koka krāsas (Ekolin ar pigmentu) Skatīt vairāk   EKOLIN GRĪDĀM. Grīdas eļļa (Ekolin grīdām) Skatīt vairāk   EKOLIN PIRTĪM. Pirts lāvas dēļu eļļa (Ekolin pirtīm) Skatīt vairākLineļļa-darva āra darbiem Skatīt vairāk   EKOTEP. Lineļļas-darvas koka krāsas (Ekotep) Skatīt vairāk   EKOTEP AR PIGMENTU. Lineļļas koka-darvas krāsas: (Ekotep ar pigmentu) Skatīt vairāk   EKOTEP LAIVĀM. Koka darva (Ekotep laivām) Skatīt vairāk   Ekotep jumtiem    LINOTEP. Lineļļas-darvas koka krāsa (Linotep) Skatīt vairāk   LINOTEP TERASĒM. Lineļļas-darvas koka krāsa (Linotep terasēm) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 64886
Meklēšanas rezultātos parādīts : 318358


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Visi banneri