Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Prezentreklāma, SIA

Prezentreklāma, SIA

Lenču iela 2, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67336091
(+371) 28337700
(+371) 67333453
(+371) 67333454
(+371) 67333208
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVairumtirdzniecība Interneta veikali Skatīt vairākPrezentreklāma Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Skatīt vairākGalda spēles Sveces Rokas pulksteņi Skatīt vairākSporta preces Skatīt vairākMājas tekstils Skatīt vairākRotaļlietas Skatīt vairākLietussargi Keramijas krājkasītes Skatīt vairākSvečturi Atslēgu piekariņi Skatīt vairākPiknika piederumi Skatīt vairākTrauki, virtuves piederumi Skatīt vairākGlāzes Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairākKrūzes un krūzītes Trauku apdruka Manometri, termometri, drošības vārsti Aksesuāri mājai Kancelejas preces Skatīt vairākMP3 atskaņotāji Skatīt vairākSkandas Mūzikas centri Skatīt vairākFoto preces Skatīt vairākOptika, brilles Biznesa dāvanas Skatīt vairākDāvanu komplekti Skatīt vairākDāvanu maisiņi Auduma maisiņi Skatīt vairākBloknoti Skatīt vairākDāvanu kastītes Skatīt vairākLukturīši Skatīt vairākSveces Skatīt vairākAksesuāri Maki Skatīt vairākCepures Skatīt vairākSomas un somiņas Jostas Skatīt vairākKaklasaites Skatīt vairākLakati Portfeļi, diplomāti Skatīt vairākSkaistumkopšana Skatīt vairākApģērbi T-krekli Skatīt vairākVirskrekli Apģērbi atpūtai
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Visi banneri