Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons

Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons

Vaļņu iela 21, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 20200087
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Juvelieru salons Zelts.lv piedāvā klientiem augstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumus. Izgatavojam individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm, kā arī piedāvājam gatavus juvelierizstrādājumus – gredzenus, auskarus, kulonus un citas zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.

Mūsu jūvelierizstrādājumu priekšrocības:

  • Unikalitāte: lielākā daļa izstrādājumu tiek izgatavoti un pārdoti vienā eksemplārā,
  • Izstrādājuma kvalitāte: katra rota tiek rūpīgi apstrādāta, kas nodrošina roku darba izstrādājumiem augstāku akmeņu nostiprināšanas kvalitāti un izslēdz ražošanas brāķi izstrādājumos,
  • Materiāla kvalitāte: izmantojam tīro zeltu (24K zelts) un augstas kvalitātes ligatūru, kas nodrošina augstāku kvalitāti sakausējumam, no kura tiek radīti mūsu juvelierizstrādājumi,
  • Atbilstība: visi mūsu izstrādājumi tiek apzīmogoti ar Latvijas proves biroja provi, izstrādājumiem ar dārgakmeņiem ir arī kvalitātes apliecība (birka). Pēc Jūsu vēlmes var tikt pasūtīts sertifikāts ar izstrādājuma fotoattēlu un detalizētu aprakstu,
  • Patīkami bonusi: mūsu izgatavotiem izstrādājumiem piedāvājam mūža apkopes garantiju, kā arī dāvanā - iepākojumu bez maksas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJuvelieru saloni Skatīt vairāk   Juveliera darbnīca Skatīt vairāk   Juveliera pakalpojumi Skatīt vairāk   Juvelierizstrādājumu restaurācija un remonts Skatīt vairāk   Individuāla pasūtījuma rotas Skatīt vairākJuvelierizstrādājumi Skatīt vairāk   Aproces Skatīt vairāk   Auskari Skatīt vairāk   Gredzeni Skatīt vairāk   Krustiņi Skatīt vairāk   Kuloni Skatīt vairāk   Ķēdes Skatīt vairāk   Laulības gredzeni Skatīt vairāk   Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem Skatīt vairākDārgakmeņi Skatīt vairāk   Ametisti Skatīt vairāk   Briljanti Skatīt vairāk   Granāti Skatīt vairāk   Hrizolīti Skatīt vairāk   Kvarcs Skatīt vairāk   Pērles Skatīt vairāk   Rubīni Skatīt vairāk   Safīri Skatīt vairāk   Smaragdi Skatīt vairāk   Topāzi Skatīt vairākDāvanas Skatīt vairākGalantērijas preces Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16993
Meklēšanas rezultātos parādīts : 193521


Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Visi banneri