Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons

Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons

Vaļņu iela 21, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 20200087
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Juvelieru salons Zelts.lv piedāvā klientiem augstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumus. Izgatavojam individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm, kā arī piedāvājam gatavus juvelierizstrādājumus – gredzenus, auskarus, kulonus un citas zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.

Mūsu jūvelierizstrādājumu priekšrocības:

  • Unikalitāte: lielākā daļa izstrādājumu tiek izgatavoti un pārdoti vienā eksemplārā,
  • Izstrādājuma kvalitāte: katra rota tiek rūpīgi apstrādāta, kas nodrošina roku darba izstrādājumiem augstāku akmeņu nostiprināšanas kvalitāti un izslēdz ražošanas brāķi izstrādājumos,
  • Materiāla kvalitāte: izmantojam tīro zeltu (24K zelts) un augstas kvalitātes ligatūru, kas nodrošina augstāku kvalitāti sakausējumam, no kura tiek radīti mūsu juvelierizstrādājumi,
  • Atbilstība: visi mūsu izstrādājumi tiek apzīmogoti ar Latvijas proves biroja provi, izstrādājumiem ar dārgakmeņiem ir arī kvalitātes apliecība (birka). Pēc Jūsu vēlmes var tikt pasūtīts sertifikāts ar izstrādājuma fotoattēlu un detalizētu aprakstu,
  • Patīkami bonusi: mūsu izgatavotiem izstrādājumiem piedāvājam mūža apkopes garantiju, kā arī dāvanā - iepākojumu bez maksas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJuvelieru saloni Skatīt vairāk   Juveliera darbnīca Skatīt vairāk   Juveliera pakalpojumi Skatīt vairāk   Juvelierizstrādājumu restaurācija un remonts Skatīt vairāk   Individuāla pasūtījuma rotas Skatīt vairākJuvelierizstrādājumi Skatīt vairāk   Aproces Skatīt vairāk   Auskari Skatīt vairāk   Gredzeni Skatīt vairāk   Krustiņi Skatīt vairāk   Kuloni Skatīt vairāk   Ķēdes Skatīt vairāk   Laulības gredzeni Skatīt vairāk   Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem Skatīt vairākDārgakmeņi Skatīt vairāk   Ametisti Skatīt vairāk   Briljanti Skatīt vairāk   Granāti Skatīt vairāk   Hrizolīti Skatīt vairāk   Kvarcs Skatīt vairāk   Pērles Skatīt vairāk   Rubīni Skatīt vairāk   Safīri Skatīt vairāk   Smaragdi Skatīt vairāk   Topāzi Skatīt vairākDāvanas Skatīt vairākGalantērijas preces Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16919
Meklēšanas rezultātos parādīts : 192947

Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Visi banneri