Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deko Alianse, ziedu salons

Deko Alianse, ziedu salons

Elizabetes iela 14, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67282841
Pirmdiena08:00 - 19:00
Otrdiena08:00 - 19:00
Trešdiena08:00 - 19:00
Ceturdiena08:00 - 19:00
Piektdiena08:00 - 19:00
Sestdiena08:00 - 17:00
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Deko alianse, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003603610
Juridiskā adrese : Ropažu iela 60b - 1, Rīga LV-1006
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA "DEKO ALIANSE"

ZIEDU VEIKALS - svinībām mājās un svētkiem pilsētā!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZiedi Ziedi Sieviešu dienai (Ziedu pušķi) Skatīt vairākZiedu kompozīcijas Skatīt vairākGrieztie ziedi Ziedu saloni, veikali Skatīt vairākFloristika-ziedu dizains Skatīt vairākZiedu piegāde Ziedu somas (Floristu pakalpojumi)28 - 36 € Adventes vainagi Skatīt vairākDāvanu iesaiņošana, noformēšana Skatīt vairākDizaina elementi, objekti Skatīt vairākTelpu dekorēšana un noformēšana Skatīt vairākTērpa dekori Skatīt vairākZārka vāka noformēšana Skatīt vairākSēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas Skatīt vairākSēru vainagi Skatīt vairākKāzu dekori (Kāzu svinību vietas dekorēšana, noformēšana) Skatīt vairākKāzu dekori Skatīt vairākLīgavas pušķis (Līgavu pušķi) Skatīt vairākKauzu automašīnas dekors (Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna) Skatīt vairākGaldu noformēšana Skatīt vairākMatu dekori Skatīt vairākLampas Skatīt vairāk   Ziedu lampas Skatīt vairāk   Gadalaiku lampas Skatīt vairākRotas    Kaklarotas    Auskari    Bižutērija
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50364
Meklēšanas rezultātos parādīts : 729632


Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Visi banneri