Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vuolake Hotelli, viesnīca

Vuolake Hotelli, viesnīca

Uimarannantie 2, Laukaa, Somija, FI-41340
(+358) 14833002
(+358) 14833002
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Vuolake - mājīga un mierīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca sastāv no 26 istabiņām, kā arī piedāvājam telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Ēdiens tiek servēts pēc jūsu vēlmēm. Ir iespēja nogaršot brīnišķīgu Taizemiešu virtuvi. Svētku laikā iespējams servēt savus dzērienus. Tīras istabas nesmēķētājiem. Konferenču telpas. Komfortabla sauna.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMakšķerēšana Skatīt vairākTūrisms Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Slēpošana un snovbords Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk      Bed & Breakfast Skatīt vairāk      Gultasvietas       1-vietīgi numuri       2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk      6-vietīgi numuri       Ģimenes numuri       Biznesa klases numuri Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas atpūtai un viesībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākPirts, sauna, relaksācijas un atpūtas telpa Skatīt vairāk   Atpūtas telpas    Pirtis Skatīt vairāk   Saunas Skatīt vairāk   Relaksācijas zonas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40105
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1514276


Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Visi banneri