Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vienkiemis, atpūtas komplekss

Vienkiemis, atpūtas komplekss

Vienkiemis, Padvariai, Kretinga, Kretingos rajono, Klaipėdos apskritis, Lietuva, LT-97157
(+370) 44578425
(+370)68569549
(+370) 44577597
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteFaili
Apraksts
Pie Kretingas Akmenes upes krastā atrodas milzīgs atpūtas komplekss ar nacionālām iezīmēm. Vienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas. Īpašnieki – viena ģimene – sākuši no mazumiņa: ar pirtiņu un mazu viesu namiņu. Tagad izaudzis milzu komplekss, kur var vienlaikus paēdināt 300 un izguldināt 70 ļaužu. Turklāt tas atgādina etnogrāfisko muzeju, jo vizuālo noformējumu papildina Lietuvai raksturīgās koka skulptūras, un, šķiet, ka šeit ir savākti vai visi Žemaitijas senie darbarīki, rati, kamanas un citas lietas, kas stāsta par dzīvi laukos pirms vairāk nekā gadu simteņa. Var apskatīt arī mājdzīvniekus, bet īpašs ir kāds stārķis, kas jau sešus gadus šeit vairs nejūtas kā viesis.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk      Apartamenti       2-vietīgi numuri    Viesu nami Skatīt vairākKrogi Skatīt vairāk   Kamīnzāle    Banketu zāles un telpas svinībām    Ēdināšanas pakalpojumi Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Krievu pirts    Turku pirts    Džakuzi Skatīt vairāk   Baseini    Apkurināms kubls    Masāža, masāžas pakalpojumi Tūrisma apskates objekti    Muižas Skatīt vairāk   Seno darbarīku muzejs (Muzeji) Skatīt vairāk   Zoodārzi Atpūta pie dabas    Atpūta pie ūdens    Makšķerēšana Aktīvā atpūta    Bērnu rotaļu laukumi    Tenisa korti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 87000
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2347612


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Visi banneri