Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss

Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss

Viskaļu iela 25, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 67385184
(+371) 28643007
(+371) 67385183
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Dārza Tehnika nodarbojas ar dārza un meža tehnikas izplatīšanu, kā arī mēs piedāvājam tehnikas apkopi un servisa pakalpojumus. Mūsu veikalā jūs atradīsiet meža un dārza tehnikas zīmolus Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražotos motorzāģus, trimmerus, krūmgriežus, zāles pļāvējus, kultivatorus, celmu frēzes, dzīvžoga šķēres, lapu pūtējus, raiderus, traktorus, sniega pūtējus, aeratorus un zaru smalcinātājus. POTCP 9.00.- 19.00 S. 9.00.- 16.00 Sv. Slēgts
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Skatīt vairākInterneta veikali Dārzkopības tehnika un inventārs Mežizstrādes un mežkopības tehnika Rezerves daļas, remonts, apkope Sniega pūtēji Zāģi    Motorzāģi    Spēka zāģi Skatīt vairākKrūmgrieži Kultivatori Skatīt vairākZāles pļāvēji Pļaujmašīnas Trimmeri Celmu frēzes Dzīvžoga šķēres Raideri Minitraktori, dārza traktori    Husqvarna Skatīt vairāk   Stiga Skatīt vairāk   Jonsered Skatīt vairāk   Partner Skatīt vairākLapu pūtēji Sniega tīrītāji Sniega pūtēji Ūdens apgādes sūkņi Ģeneratori
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 61851
Meklēšanas rezultātos parādīts : 776334


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Visi banneri