Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sveba-Dahlen, OÜ

Sveba-Dahlen, OÜ

Dzelzavas iela 74 - 314, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 67545443
(+371) 26137848 - Tirdzniecības vad. Aleksandrs Maiboroda
(+372) 4351561
Apraksts
AS SVEBA DAHLEN BALTIC ir Igaunijas – Zviedrijas kopuzņēmums. Zviedrijas mātes uzņēmums SVEBA DAHLEN dibināts 1948. gadā Zviedrijā, veiksmīgi darbojas Eiropas, ASV un Āzijas tirgū. AS SVEBA DAHLEN BALTIC piedāvā visu nepieciešamās iekārtas un aprīkojumu maizes ceptuvēm, konditorejas cehiem, picērijām: plauktu krāsnis, rotācijas krāsnis, picu krāsnis, tuneļkrāsnis, industriālās krāsnis, raudzētavas, planetārie un spirālie mikseri, utt., kā arī darba inventārs. AS SVEBA DAHLEN BALTIC pārstāv arī: WODSCHOW (Dānija): planetārie mikseri, RONDO DOGE (Šveice): smalkmaizīšu u.c.konditorejas izstrādājumu ražošanas līnijas, mīklas veltnējamās iekārtas u.c. GLIMEK (Zviedrija): apaļotāji, dalītāji, maizes līnijas u.c. JEROS (Dānija): taras un trauku mazgājamās mašīnas. GIORIK (Itālija): krāsnis, plītis, siltuma iekārtas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Pārtikas rūpniecības iekārtas Skatīt vairākKonditorejas ražošanas, maiznieku iekārtas    Picu krāsnis Skatīt vairāk   Rotācijas, plauktu krāsnis, tuneļkrāsnis Skatīt vairāk   Dalītāji, apaļotāji    Maizes griežamās iekārtas    Raudzētavas    Planetārie mikseri Skatīt vairākProfesionālas iekārtas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem    Mazgājamās mašīnas    Aukstuma letes Pārtikas rūpniecības iekārtu remonts, rezerves daļas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50030
Meklēšanas rezultātos parādīts : 242060


GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Visi banneri