Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tehniskā Ortopēdija, SIA

Tehniskā Ortopēdija, SIA

Duntes iela 16 k-2, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 29996460
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas tehnika un instrumenti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8702
Meklēšanas rezultātos parādīts : 70354
Skatīt arī katalogā : Medicīnas tehnika un instrumenti


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Visi banneri