Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zarumi, šūšanas darbnīca

Zarumi, šūšanas darbnīca

Zarumi, Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija
(+371) 29182710
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
z/s Zarumi šūšanas darbnīcā šujam un izšujam: * priekšautus - pārdevējām ar firmas logo, brezenta un gumijotus darbiem dārzā, tunikas priekšautus, mičošanas priekšautus un aubītes, piknika priekšautus no krāsainiem darba audumiem ar izšuvumiem("Saimniece", "Saimnieks" un dažādiem zīmējumiem), * EKO auduma iepirkuma maisiņus no lina un izturīga kokvilnas auduma ar izšūtiem zīmējumiem(burtiem, ziediem, dzīvniekiem utt.), * dāvanu maisiņus- izšūtus, organzas, lina ( ar iniciāļiem, vārdu, zodiaku u.c.) * izšujam T-kreklus un cepurītes, * pēc individūāla pasūtijuma izgatavojam apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai -vīriešiem, sievietēm un bērniem, * šujam skatuves kostīmus kolektīviem, * pēc pasūtijuma - bērnudārziem skapīšu maisiņus ar grupiņas nosaukumu vai zīmējumu, kofekšu-dāvanu maisiņus Ziemassvētkiem, bērnu priekšautiņus ar izšuvumu utt. "Zarumi", Ķeguma novads, Rembates pagasts, Ogres rajons, LV-5016 z/s Zarumi šūšanas darbnīcas darba laiks: Darba dienās 9.00-17.00 Sestdien-svētdien piedalāmies dažādos pasākumos (tirdziņos, gadatirgos, pilsētas svētkos,izstādēs, u.c. pēc uzaicinājuma) Rembates pagasta zemnieku saimniecības šūšanas darbnīcas «Zarumi» vadītāja Sandra Petroviča smaidot teic, ka Rembatē viss notiek kā senatnē. Puiši strādā uz lauka – 50 hektāros zemes audzē kartupeļus un dārzeņus, bet meitenes darbojas šūšanas darbnīcā, kur ne tikai šuj, bet arī izšuj apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai un dāvanām, piedāvājot klientiem glītus priekšautus, uzsvārčus, EKO maisiņus un daudz ko citu. Var izšūt jebkuru uzrakstu! «Tas man ir gan vaļasprieks, gan profesija – esmu mēteļu un virsdrēbju šuvēja. Man vienmēr ir gribējies darīt kaut ko skaistu, un tagad esmu radusi darbu sirdij. To, kā un ko šūsim, domājam kopā ar kolēģi. Ja kādu ideju pašas nemākam uzzīmēt, sadarbojamies ar mākslinieci no Lielvārdes – Lindu Aldersoni - Kukari. Lieldienās mūsu darbnīcai būs divu gadu jubileja. Sāku ar vienu šujmašīnu un šķērēm, tagad iegādātas vairākas profesionālas šujmašīnas, un darba mums netrūkst. Daudzi pasūta dāvanas, jo varam izšūt jebkuru uzrakstu. Mūsu preci pasūta arī veikalu pārdevējas ar konkrētās firmas logo,» stāsta Sandra.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŠūšana, šūšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Izšūšana, izšūšanas pakalpojumi    Apģērbu izgatavošana, šūšana    Apģērbu izšūšana Skatīt vairāk      T-krekli       Firmas logo izšūšana Skatīt vairāk      Karogi Skatīt vairāk      Sporta cepures Skatīt vairāk      Izšūti priekšauti    Apģērbu labošana, remonts Skatīt vairāk   Darba apģērbi       Lina,izšūti, brezenta,gumijoti (Priekšauti) Skatīt vairāk   EKO maisiņi (Auduma maisiņi) Skatīt vairāk   Dāvanu maisiņi Skatīt vairāk   Mičošanas piederumi    Dāvanas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60198
Meklēšanas rezultātos parādīts : 401781


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Visi banneri