Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Magma, SIA

Magma, SIA

Katrīnas dambis 18a, Rīga, Latvija, LV-1045
(+371) 67790700 - ofiss
(+371) 26338842 - ofiss
(+371) 27803855 - e-veikals
(+371) 67790712 - salons
(+371) 67790714
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Magma, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003284410
Juridiskā adrese : Katrīnas dambis 18a, Rīga, LV-1045
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnika Skatīt vairāk   Ūdens maisītāji Skatīt vairāk   Bidē maisītāji Skatīt vairāk   Dušas maisītāji Skatīt vairāk   Iebūvējamie vannas maisītāji Skatīt vairāk   Izlietnes maisītāji Skatīt vairāk   Jaucējkrāni Skatīt vairāk   Maisītāji ar sensoru    Maisītāji ar termostatu    Maisītāji virtuvei    Sienā iebūvējami maisītāji    Maisītāji ar sensoru    Ūdens dozatori    Ūdens maisītāju komplekti    Vannas maisītāji    Virtuves maisītāji    Keramiskie WC podi Skatīt vairāk   Izlietnes Skatīt vairāk   Virtuves izlietnes Skatīt vairāk   Dušas kabīnes Skatīt vairāk   Vannas Skatīt vairāk   Masāžas dušas kabīnes    Tvaika kabīnes    Lokanie un stingri pievadi santehnikai Skatīt vairākVannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas aksesuāri Skatīt vairāk   Dvieļu žāvētāji Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika Ūdensapgāde un kanalizācija    Ārējā un iekšējā kanalizācija Ražots Latvijā Santehnikas ražošana Skatīt vairāk
Karte

Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Visi banneri