Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Valdenrode, viesu māja

Valdenrode, viesu māja

Parka iela 4, Zaķumuiža, Ropažu novads, Latvija, LV-2133
(+371) 29498842
Pirmdiena08:00 - 19:00
Otrdiena08:00 - 19:00
Trešdiena08:00 - 19:00
Ceturdiena08:00 - 19:00
Piektdiena08:00 - 22:00
Sestdiena10:00 - 18:00
Svētdiena12:00 - 18:00
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu namiPirtis
Karte

220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Visi banneri