Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lets-mobilais.lv, interneta veikals

Matīsa iela 27/3 - 46, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 22002285
 
VissPiedāvājumiSludinājumi
Apraksts
www.lets-mobilais.lv ir mobilo telefonu vairumtirdzniecības uzņēmuma, kurš šajā jomā darbojas kopš 2002.gada, struktūrvienība, kas nodarbojas ar mobilo telefonu un aksesuāru mazumtirdzniecību. Mūsu mērķis, laikā, kad vairums interneta veikalu nav spējīgi efektīvi strādāt un nodrošināt klientu vajadzības, ir operatīvi un kvalitatīvi piedāvat preces gala patērētājiem par visizdevīgāko cenu pa tiešo no vairumnoliktavas. www.lets-mobilais.lv var iegādāties Nokia, Samsung, LG, SonyEricsson un Motorola mobilos telefonus un aksesuārus. Visas preces šajā internetveikalā ir vērtībā līdz 100 latiem.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMobilo telefonu aksesuāri Skatīt vairākMobilo telefonu lādētāji Skatīt vairākMobilo telefonu akumulatori Skatīt vairākMobilie telefoni, tirdzniecība Skatīt vairāk

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 14353
Meklēšanas rezultātos parādīts : 84416


AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Visi banneri