Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Soliters, labiekārtošana, apzaļumošana

Soliters, labiekārtošana, apzaļumošana

Brīvības gatve 214, Rīga, Latvija
(+371) 22668833
(+371) 67800229
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošanaAinavu arhitektūra, dizainsVides, ainavu dizainsApstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošanaApstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošanaBīstamo koku zāģēšanaZālienu, mauriņu ierīkošana, kopšanaTeritorijas labiekārtošanaAkmensdārzu ierīkošanaArborista pakalpojumi, koku kopšanaDārza celiņu, dārza laukumu izveideDzīvžogiBruģis, bruģakmens   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi   Betona bruģis   Granīta bruģis   Koka bruģisZāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšanaZāliena pļaušana, trimerēšanaLaistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīcesKrastu, nogāžu veidošana, stiprināšanaKrūmu trimmerēšanaKoku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšanaKoku un krūmu zāģēšanaLietus ūdens novadīšana, drenāžaKoka terasesDārza mājas un mājiņasDārza grīdas un celiņi, dekingsBērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošanaBērnu rotaļu mājiņas, izgatavošanaNojumes, lapenes, teltisMazās arhitektūras formasPuķu kastesDekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana   Strūklakas   Strauti un kaskādesSezonas sakopšanas, mulčēšana, ieziemošanas darbiŽogi, sētasKoku un krūmu kopšanaKoku un krūmu stādījumu ierīkošanaDārzu rekonstrukcijaZāliena mēslošanaMelnzemeZemes frēzēšana
Karte

Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Visi banneri