Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli

CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli

Jūrmalas iela 13b, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2107
(+371) 26591337
(+371) 67799881
(+371) 67461211
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „CEL” ir stabils un uzticams uzņēmums, kas nebaidās ieviest modernas un progresīvas būvkonstrukcijas Latvijas tirgū. SIA „CEL” dibināta 1997. gada 11. aprīlī, šodien izveidojusies par nopietnu konkurentu būvmateriālu vairumtirgotāju vidū ar stabilu preču sortimentu, augstas kvalitātes apkalpošanas un preču piegādes servisu, attīstītu pārdošanas sistēmu, atsaucīgiem sadarbības partneriem un iemantotu klientu uzticību. Laikam ritot uzņēmums ir spējis iepazīstināt Latvijas būvmateriālu tirgu ar vairākiem līdz šim nezināmiem materiāliem, kā arī dota sava artava, lai būvniecība modernizētos un tiktu izmantotas jaunas un augsti attīstītas tehnoloģijas, nodrošinot maksimālu apmierinātību visiem būvniecības procesā iesaistītajiem dalībniekiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas    Hidroizolācijas materiāli    Skaņas izolācijas materiāli    Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli Ģipškartons un ģipškartona profili Skatīt vairāk   FERMACELL ģipša šķiedru plāksnes YTONG gāzbetons (Gāzbetona bloki) Skatīt vairāk   Starpsienas    Sienu bloki    Pārseguma paneļi    Pārsedzes    Pamatu bloki (Pamati) Pārseguma paneļi Ytong multipor plāksnes un lime Skatīt vairākApdares materiāli Skatīt vairāk   SEMIN ģipša špaktele Skatīt vairāk   FERMACELL ģipša šķiedru plāksnes Skatīt vairāk   James Hardie (Koka apdares dēļi)    James Hardie (Apdares paneļi, plāksnes) Jawar (Keramiskie dūmvadi)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 51046
Meklēšanas rezultātos parādīts : 777874


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Visi banneri