Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons

Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons

Vēju iela 1, Sigulda, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26185257
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Viss par dzintaru, dzintarskābi - pasaulē labāko antioksidantu, par dzintara kosmētiskajām un dziednieciskajām īpašībām (trijās valodās: latviešu, vācu, krievu ). amatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu. Uzņēmīgākie var izmēģināt spēkus dzintara apstrādē. Latvijas meistaru darbos jau sen ir izzudusi robeža starp amatnieku un mākslas darbiem. Meistars profesionāli strādā kopš 1977. gada un ir pēdējais savas dinastijas pārstāvis šajā jomā. Dzintara trūkuma dēļ Latvijā izzūdošā profesijā strādā vairs tikai daži meistari. PIEDĀVĀJUMI Apmeklējums - bez maksas. Ieteicamais apmeklējuma ilgums no 45 minūtēm. INFO - latviešu, vācu, krievu valodā. Iespēja reālā darbnīcā redzēt dzintara apstrādes procesu un izmēģināt spēkus pašiem. Iegādāties autora darbus bez starpniekiem. Apskatīt unikālas dzintara rotas lietas, kas patīkami atšķiras no masu preces. Iedzintarojumi Darbnīcas apskate noteikti jāsaskaņo iepriekš pa mob. ( 371) 26185257 vai email: harisjacob@inbox.lv
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatniecība, amatnieki Skatīt vairākDzintara izstrādājumi, rotas Skatīt vairāk   Dzintara auskari Skatīt vairāk   Dzintara dzapes Skatīt vairāk   Dzintara gredzeni Skatīt vairāk   Dzintara kaklarotas Skatīt vairāk   Dzintara krelles Skatīt vairāk   Dzintara rokassprādzes Skatīt vairākJuvelierizstrādājumi Tērpu aksesuāri un rotas Rotaslietas Skatīt vairākMāksla Radošās darbnīcas Skatīt vairākGrāmatas, grāmatnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 123455
Meklēšanas rezultātos parādīts : 392700


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri