Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
In Sensum, apbedīšanas birojs

In Sensum, apbedīšanas birojs

Lauku iela 9, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
(+371) 27226226
(+371) 67368396
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pavadot cilvēku mūžībā, tuviniekiem ir daudz pārdzīvojumu, rūpju un raižu. Bieži vien cilvēki tam nav gatavi un nezina, ko iesākt un kā rīkoties šajā situācijā.
Mūsu apbedīšanas birojs SIA „In Sensum“ ir gatavs Jums palīdzēt, uzņemoties bēru organizēšanu. Mēs esam ģimenes uzņēmums, kurš dibināts 2006.gada 10.aprīlī, bet mūsu pieredze apbedīšanas un kapu labiekārtošanas pakalpojumu jomā ir jau no 1975.gada. Mēs izdarīsim visu, lai atvieglotu šo grūto sēru posmu un nokārtosim arī visas nepieciešamās formalitātes.
Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa vieda rituālie pakalpojumi atbilstoši visu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā.
Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk kā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši Jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApbedīšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Morgs, diennakts morga pakalpojumi Skatīt vairāk   Kremācija, krematorija pakalpojumi    Kapu rakšana TIKAI ārpus Rīgas (Kapu rakšana)    Sēru ceremoniju organizēšana Skatīt vairāk   Dokumentu noformēšana cilvēka nāves gadījumā Skatīt vairāk   Video pakalpojumi    Foto pakalpojumi    Bēru mielasti Apbedīšanas un rituālie piederumi Skatīt vairāk   Zārki Skatīt vairāk   Urnas Skatīt vairāk   Sēru vainagi Skatīt vairāk   Sēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas Skatīt vairākTransporta pakalpojumi Skatīt vairāk   Katafalki, katafalku pakalpojumi Skatīt vairāk   Repatriācija, repatriācijas pakalpojumi - mirušo transportēšana no ārzemēm Skatīt vairāk   Mirušā transportēšana uz ārzemēm un pa Latviju Skatīt vairākKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk   Betona apmales, uzstādīšana Skatīt vairāk   Akmens kapu pieminekļi Skatīt vairāk   Kapakmeņi Skatīt vairāk   Kapu apmales Skatīt vairāk   Kapu sētiņas Skatīt vairāk   Kapu soliņi Skatīt vairāk   Akmens apstrāde Skatīt vairākKapu labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairākDzīvnieku apbedīšanas pakalpojumi Skatīt vairākBēru mūzika bērēs Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 296124
Meklēšanas rezultātos parādīts : 925265


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Visi banneri