Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Restorer, SIA

Restorer, SIA

Krišjāņa Barona iela 32, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29100637
(+371) 67217384
Juridiskais nosaukums : RESTORER, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003813396
Juridiskā adrese : Krišjāņa Barona iela 32 - 18, Rīga, LV-1011
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

GLEZNU, GLEZNU RĀMJU UN SIENU GLEZNOJUMU
    RESTAURĀCIJAS STUDIJA

PROFESINĀLA RESTAURĀCIJA SENLAICĪGIEM UN LAIKMETĪGĀS MĀKSLAS DARBIEM

  • GLEZNAS EĻĻAS UN TEMPERAS TEHNIKĀ
  • IKONAS
  • SIENU GLEZNOJUMI DAŽĀDĀS TEHNIKĀS

GLEZNU DEKORATĪVO RĀMJU ATJAUNOŠANA UN RESTAURĀCIJA

  • ATJAUNOJAM IZTRŪKSTOŠOS VEIDOJUMU UN ORNAMENTU FRAGMENTUS
  • VEICAM ZELTĪŠANAS DARBUS AR LAPIŅU ZELTU
  • ATJAUNOJAM DAŽĀDUS RĀMJU KRĀSOJUMUS, TAJĀ SKAITĀ DĀRGMETĀLU ATDARINĀJUMU PĀRKLĀJUMUS (ZELTS, SUDRABS, BRONZA)
  • ATJAUNOJAM UN IZGATAVOJAM JAUNUS KOKA APKŠRĀMJUS GLEZNĀM

IZGATAVOJAM GLEZNU KOPIJAS

GLEZNU VĒSTURISKĀ IZPĒTE UN AUTORA NOTEIKŠANA

SAGATAVOJAM MĀKSLAS DARBU DOKUMENTĀCIJU (PASI)

VEIDOJAM SIENU GLEZNOJUMUS DAŽĀSĀS TEHNIKĀS UN STILOS

VEIDOJAM DEKORATĪVOS SIENU APMETUMUS - VENĒCIJAS APMETUMS

MŪSU SADARBĪBAS PARTNERI - Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas atestēti restauratori, LATVIJAS MĀKSLAS AKADĒMIJU BEIGUŠIE RESTAURATORI, LATVIJAS RESTAURATORU BIEDRĪBAS BIEDRI.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGleznu restaurators    Restaurācijas darbi Skatīt vairāk   Gleznu restaurācija    Gleznu lakošana    Gleznu konservācija, saglabāšana    Gleznu fotografēšana    Gleznu novērtēšana    Gleznu dokumentēšana    Gleznu labošana    Gleznu tīrīšana    Gleznas autora noteikšana Gleznu rāmji Skatīt vairāk   Glezenas rāmja restaurācija    Rāmju labošana    Gleznas rāmja apzeltīšana    Gleznu rāmju atjaunošana Sienu gleznojumi (Monumentālā glezniecība) Skatīt vairāk   sienu dekoratīvā apdare (Monumentālu gleznojumu restaurācija) Skatīt vairākGleznu kopijas Skatīt vairāk   Gleznu kopēšana Ikonu restaurācija    Ikonu labošana    Ikonu konservācija    Ikonu tīrīšana Eļļas gleznu restaurācija Interjera dizains
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34491
Meklēšanas rezultātos parādīts : 191639


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Visi banneri