Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka

Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka

Katoļu iela 36, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 29275110
Pirmdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Otrdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Trešdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Ceturdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Piektdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Sestdiena10:00 - 13:00 Pēc pieraksta.
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās aptiekas    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem Veterinārās klīnikas, serviss    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterināra konsultācijas    Mikročipi mājdzīvniekiem    Veterinārās manipulācijas    Dzīvnieku vakcinācija       Kompleksā vakcīna kaķiem       Kompleksā vakcīna seskiem       Kompleksā vakcīna suņiem       Trušu vakcinācija, vakcīna trušiem    Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas       Traumatiskā ķirurģija dzīvniekiem    Kaulu operācijas dzīvniekiem    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Audzēju operācijas dzīvniekiem    Dzīvnieku brūču apkopšana    Laboratoriskās analīzes    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu kaķim    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu sunim    Rentgens dzīvniekiem Preces dzīvniekiem    Dzīvnieku barība    Rotaļlietas dzīvniekiem    Higēnes preces dzīvniekiem    Pretparazītu līdzekļi dzīvniekiem Deratizācijas līdzekļi - līdzekļi grauzēju apkarošanai
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Visi banneri