Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bruņinieku muiža, viesu nams

Bruņinieku muiža, viesu nams

Mazbērstalas, Stīpnieku ceļš, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija
(+371) 29106130
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mājīga atmosfēra, patīkams interjers ļaus Jums labi atpūsties, nosvinēt kāzas, jubileju, korporatīvo pasākumu, novadīt semināru un vienkārši papērties krievu pirtī, kā arī aplieties ar aukstu ūdeni no speciālas ozola mucas, iegremdēties dīķī, kurš atrodas 3 m attālumā no pirts. Izejot no pirts Jūs nonākat zālē 20 – 85 cilvēkiem, kurā pēc Jūsu vēlmes jau būs uzklāti galdi (pat divatā Jūs jutīsieties kā savā, līdz sīkumiem pārdomātā, vasaras namā ) ar mīkstu ādas stūrīti, biljardu, karaoke – DVD – video – TV aparatūru, kā arī ar audio-stereo sistēmu ar kvalitatīvu skaņu. Ziemā un vasarā no pirts var iziet paelpot svaigu gaisu parka zonā, kura ir izolēta no sabiedrības skatieniem ar lielu žogu un skaistu dīķi, kurā peld eksotiskas zivis. Ja ir nepieciešams atpūsties, tad Jūsu ievērībai tiek piedāvātas 11 mājīgas istabas otrajā stāvā. Un istaba LUX ar atsevišķu dušu un tualeti. Iedomājieties, Jūs guļat mīkstajā ložā un vērojat saulrietu vai zvaigžņotās debesis. Vai tas nav romantiski! Jums atliek tikai baudīt atpūtu un dabu brīnišķīgajā vietā, kas atrodas tikai 3 km no Rīgas. Par visu parūpēsimies mēs paši!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Krievu pirts Skatīt vairākБанкетный зал для свадьбы (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākKāzas (Vietas kāzu svinībām) Skatīt vairākAtpūtas telpas Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Luksa numuri Biljards Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākPiknika vietas Karaoke
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 113698
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1110062


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Visi banneri