Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
MobileMonsters

MobileMonsters

Matīsa iela 30, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 28887449 - Telefonu remonts
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMobilo tālruņu remonts   Mobilo telefonu profilaktisks remonts, tīrīšana   Mobilā telefona displeja maiņa   Mikroshēmu pārlodēšana vai maiņa   Mitruma izraisītu mobilā telefona bojājumu likvidēšana   Mobilo telefonu ieslēgšanas slēdžu, mikrofonu utml.detaļu pielodēšana   Mobilo telefonu mehānisku detaļu nomaiņa   Mobilo telefonu remonts ar pamatplates maiņu   Korpusa maiņaMobilo telefonu aksesuāri   Mobilo telefonu lādētāji   Mobilo telefonu datu kabeļi    Mobilo telefonu kabeļi un pārejas    Mobilo telefonu hands-free sistēmas    Mobilo telefonu stylusi   Mobilo telefonu instrumenti    Mobilo telefonu maciņi Mobilo telefonu rezerves daļas   Mobilo telefonu akumulatori   Mobilo telefonu displeja stikli    Mobilo telefonu korpusi    Mobilo telefonu mikrofoni   Mobilo telefonu LCD displeji    Mobilo telefonu šlejfi    Mobilo telefonu skārienjūtīgie ekrāni    Mobilo telefonu vibrozvani    Mobilo telefonu džojstiki    Mobilo telefonu kameras   Mobilo telefonu konektori    Mobilo telefonu mikroshēmas    Mobilo telefonu pogas    Mobilo telefonu tastatūras    Mobilo telefonu tastatūras plates    Mobilo telefonu slaideri un stiprinājumi   Mobilo telefonu izejmateriāli

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26443
Meklēšanas rezultātos parādīts : 231010
Skatīt arī katalogā : Mobilo tālruņu remonts


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Visi banneri