Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zaļenieku kokaudzētava

Zaļenieku kokaudzētava

Aptiekas, Zaļenieku pagasts, Jelgavas novads, Latvija
(+371) 29410756 - Vadītājs
(+371) 63074455
Pirmdiena08:00 - 17:00
Otrdiena08:00 - 17:00
Trešdiena08:00 - 17:00
Ceturdiena08:00 - 17:00
Piektdiena08:00 - 17:00
Sestdiena08:00 - 17:00
Svētdiena08:00 - 14:00
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStādaudzētavas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57879
Meklēšanas rezultātos parādīts : 865716
Skatīt arī katalogā : Stādaudzētavas

Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Visi banneri