Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība

Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība

Bērzaunes iela 12, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 22335731 - Klientu apkalpošanas centrs
(+371) 67553927 - Klientu apkalpošanas centrs
(+371) 22335741 - Celtniekiem
(+371) 26148769 - Veikaliem
(+371) 22335732 - Santehnika, apkure
(+371) 67553928 - Klientu apkalpošanas centrs
(+371) 67554224 - Birojs
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Interneta veikali Sienu bloki    Aeroc bloki    Aku grodi    Dobtie betona bloki    Keramzītbetona bloki Celtniecības plēves jumtiem un sienām    Tvaika izolācija    Aizsargplēves    Antikondensāta plēves    Difūzmembrānas    Hidroizolācijas plēves Santehnika Skatīt vairāk   Dušas kabīnes    Izlietnes    Keramiskie WC podi    Vannas    Ūdens maisītāji    Jaucējkrāni    Bidē    Vannas istabas aksesuāri Žogi, sētas    Vārti    Metinātie un pītie žogi    Paneļu žogi Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Radiatori    Siltās grīdas    Dvieļu žāvētāji    Ūdens sildītāji un boileri    Apkures katli    Spiedkatli, spiedtvertnes, hidrofori    Izplešanās trauki, tvertnes Piekārtie griesti Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Betona dakstiņi    Uzkausējamie materiāli    Metāla, skārda jumtu papildelementi    Viļņotās loksnes    Bitumena šindeļi Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Akmens vate Grīdas    Lamināta parkets    Grīdas segumi Iekšdurvis un ārdurvis (Durvis un logi) Skatīt vairākVelux, Fakro, Roto jumta logi (Jumta logi un lūkas) Skatīt vairākPlastikāta logi, PVC logi Koksnes plātnes KSP (preskartons)    OSB plāksnes    Fasādes apdares materiāli Ģipškartons un ģipškartona profili    Ģipškartona konstrukcijas Sausie maisījumi būvniecībai Skrūves un stiprinājumi    Dībeļi    Naglas Krāsas un lakas Mobilās mājas Skatīt vairākBūvniecība
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Visi banneri