Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Leiputrija, atpūtas komplekss, kempings un viesu nams

Leiputrija, atpūtas komplekss, kempings un viesu nams

Stirniņas, Iļķene, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2103
(+371) 26405596 - Naktsmītņu rezervācijas, kompleksa noma, piedāvājumu sagatavošana, informācija
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksiAktīvā atpūta   Kvadricikli. Kvadraciklu noma. Kvadriciklu noma: leiputrija.com (Izbraucieni ar kvadracikliem)   Bagiji   Šaušana    Kanoe laivu noma (www.leiputrija.com) (Laivu noma, īre)   Velosipēdu noma   sporta spēles pie Rīgas: www.leiputrija.com (Vieta sporta pasākumiem)   Batuti   Galda spēleswww.leiputrija.com (Pirtis)   Apkurināms kublsViesu nams, kempings, kempinga mājiņas (Naktsmītnes)   Numuriņi (Viesu nami)      2-vietīgi numuri      Divistabu numurs, ģimenes numurs (2-istabu numuri)   Kempinga mājiņas, kempings (Kempingi)   Telšu vietas   Kemperu stāvlaukumsSvinības, pasākumi, semināri (Banketu zāles un telpas svinībām)korporatīvie treniņi, līderības treniņi (Kolektīvu veidojoši un saliedējoši pasākumi)Telpas semināriem pie Rīgas (Telpas konferencēm un semināriem)Atpūtas inventāra noma (Sporta un tūrisma inventāra noma)   Kanoe laivu noma (Laivu noma, īre)   Velonoma (Velosipēdu noma)   Makšķerēšanas piederumu nomaAtpūta pie dabas   Dabas parki   Ekskursija purvā (Ogošana)   Sēņošana   Makšķerēšana   Piknika vietas      Ugunskura vietas
Karte

Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Visi banneri