Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri

RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri

Matīsa iela 92, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67272898 - piekabes
(+371) 29998891 - piekabes
(+371) 29548818 - auto un piekabju daļas
(+371) 67295508
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ražošanas komercfirma RUSSO - BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā. Firmai ir daudzu gadu pieredze šajā jomā. Pirmā piekabju partija tika izgatavota 1989. gadā. Piekabju centrā "RUSSO - BALT" - pārdošanā jaunas cinkotas piekabes, piekabju noma, piekabju rezerves daļas un piekabju remonts. Firma "RUSSO - BALT" ražo plašo piekabju modeļu gammu, pilnā masā no 500 līdz 3500 kg: kravas kastes ar tentiem un bez tentiem, ar plastmasas jumtiem; kvadriciklu un sniega motociklu pārvadāšanai (ar paceļamu kravas kasti); piekabes-ģeneratori pēc ģeneratora izmēriem (ar bremzēm vai bez) ūdens motociklu, laivu, kuteru, jahtu, kanoe pārvadāšanai; zirgu pārvadāšanai; furgoni; autovedēji; kabeļvedēji; ceļu tehnikas pārvadāšanai; piekabes pēc individuāliem izmēriem, vēlamā skaitā; ratiņi kvadraciklam pēc individuāliem izmēriem. Visi piekabju modeļi bija pārbaudīti uz attiecīgām normām: ANO Noteikums Nr.48 "Gaismas ierīces un signalizācija" un ANO Noteikums Nr.13 "Bremžu iekārtas" un saņēma Latvijas tipa apstiprinājuma sertifikātus. Firmas veikalā "RUSSO - BALT" plašā sortimentā ir auto rezerves daļas, piekabju detaļas, akumulatori, autoriepas, auto paklāji, eļļas, kompresori, tehniskie šķidrumi, autoķīmija, instrumenti, sakabes āķi, audio aparatūra un auto piekabes. Tiek nodrošināta rezerves daļu piegāde pēc pasūtījuma.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto piekabes un treileri    Auto piekabes vieglajām automašīnām    Auto piekabes    Kravas kastes ar/bez tentiem Skatīt vairāk   Kvadraciklu un sniega motociklu piekabes Skatīt vairāk   Ūdens motociklu, laivu, kuteru, jahtu, kanoe pārvadāšanai (Laivu piekabes) Skatīt vairāk   Piekabes-ģeneratori ar/bez bremzēm Skatīt vairākRezerves daļas piekabēm Skatīt vairākMetāla konstrukcijas Skatīt vairākAuto piekabju noma Obligātā civiltiesiskā transporta apdrošināšana (OCTA)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 96448
Meklēšanas rezultātos parādīts : 295753

Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Visi banneri