Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi

Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi

Ganību dambis 31, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67341112
(+371) 67517815
(+371) 67341151

Maija beigās Nuoija Akmenē (Lietuva) kompānija Eternit Baltic atklāja jaunu un unikālu rūpnīcu fibrocementa viļņoto lokšņu ražošanai. Viss ražošanas process ir videi draudzīgs, un atbilst jaunākajiem kvalitātes standartiem.

Kapitālieguldījumi sastādīja 20 miljonus eiro

Gada laikā rūpnīca spēj saražot apmēram 4 miljonus kvadrātmetru viļņoto lokšņu. Tāds daudzums pilnībā apmierinās pieprasījumu pēc šī produkta Lietuvā un kaimiņvalstīs. Kopsummā rūpnīcas jaunās ēkas un iekārtu iegādei tika ieguldīti apmēram 20 miljoni eiro. Nepieciešamo summu piešķīra viens no aktīvākajiem ieguldītājiem Lietuvas industrijā - banka DnB NORD Bank.

turpināt lasīt ...

Seguma uzklāšana ir visai plaša tēma. Mēs negrasāmies nelielā publikācijā ietvert visu pilnībā, jo vairāk tādēļ, ka katram materiālam piemīt savas uzklāšanas īpatnības. Tomēr pastāv daži vispārīgi momenti, kas būtu jāzina, montējot jebkāda veida jumta segumu.

Atbilstība konstrukcijai

Pirmkārt, nepieciešams nodrošināt seguma atbilstību sienu konstruktīvajam risinājumam vēl pirms tiks izvēlēts materiāls. Pieredze praktiskajā darbā liecina par to, ka bieži vien seguma projekts kļūdaini tiek pildīts autonomi no ēkas plānošanas projekta, vai pat pēc sienu uzcelšanas...

turpināt lasīt ...

Uz virsrakstā uzdoto jautājumu nevar atbildēt viennozīmīgi. Atbildi rast nav viegli, jo šodien pieejami visdažādāko veidu seguma materiāli, kā arī iespējas tos uzstādīt. Tomēr mēs centīsimies sniegt īsu pamācību, kas jums palīdzēs atbildēt uz šo jautājumu.

Sāksim ar to, ka jebkurš konkrētā veida seguma materiāla pārstāvis jebkurā situācijā (jo īpaši krīzes situācijā) reklamē savu materiālu. Ja tas ir dārgāks, tātad tam piemīt īpaša kvalitāte, bet ja cenas ziņā ir demokrātisks, tad kvalitātē noteikti neatpaliek no dārgajiem analogiem. Ar vārdu sakot, mēs uzskatām, ka objektīvāku informāciju var sniegt celtnieki. Un viņi pieturas pie sekojošiem uzskatiem.

Cenas mēdz būt atšķirīgas

Vidējā cenu diapazonā vispopulārākie ir seguma materiāli no bituma dakstiņiem vai metāla. Galīgo izmaksu ziņā (ar to domāts gatavs jumts) tie konkurē ar citiem, mazāk kvalitatīviem seguma materiāliem – bezazbesta šīferi, varu, ar bitumu piesūcinātu kartonu (viļņotas loksnes)...

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Visi banneri