Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pinumi, salons - darbnīca

Pinumi, salons - darbnīca

Akmeņu iela 15, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 28775667 - for english speaking costumers
(+371) 29158403
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ar pinumu izgatavošanu es un mana ģimene nodarbojamies jau vairāk kā 20 gadus. Man ir ne tikai Latvijā, bet arī Eiropas Savienības valstīs atzīts meistara diploms. Pinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu vairākus gadu desmitus, kā arī lai,pasūtītāja iecere tiktu realizēta dzīvē, tā lai klients būtu apmierināts ar paveikto darbu . Iespēju robežās veicu pīto mēbeļu remontu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPinumi Skatīt vairāk   Pītas mēbeles Skatīt vairāk      Pīti šūpuļkrēsli Skatīt vairāk      Pīti šūpuļi       Pītas bērnu gultiņas       Pītas kumodes Skatīt vairāk      Pīti galdi Skatīt vairāk      Pīti plaukti Skatīt vairāk      Pīti krēsli Skatīt vairāk      Pīti skapji Skatīt vairāk   Pītas maizes kastes    Pītas lampas    Pīti grozi Skatīt vairāk   Pīti interjera priekšmeti Skatīt vairāk   Pīti augļu statīvi    Pīti veļas grozi    Pīti stendu grozi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 68411
Meklēšanas rezultātos parādīts : 343596


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Visi banneri