Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KraBS, metālapstrāde

KraBS, metālapstrāde

Strautnieku iela 39, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 26713186
(+371) 29551356 - Birojs
Youtube - YouTube
Juridiskais nosaukums : KraBS, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603027290
Juridiskā adrese : Zvejnieku 28,Jelgava
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV62HABA0551013564545
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA "KraBS" piedāvājumā ir dažādu veidu metāla konstrukcijas un izstrādajumi (žogi, vārti, margas, kāpnes, riteņu novietnes, siltumnīcas, nojumes u.c.).

Izgatavojam pēc klienta vēlmēm arī nestandarta konstrukcijas – telpu interjera elementus, mēbeles ar dekoratīviem metāla elementiem, apgaismojuma ķermeņus, u.c.

Uzņēmuma piedāvājumā ir mūsdienīgs žalūziju un aizskaru klāsts - rullo, plisē, kasešu, koka, alumīnija, pret moskītu tīkli, katrs klients atradīs sev piemērotāko mājai, dzīvoklim, birojam.

Visa veida automātiskās sistēmas.

Plašā klāstā pieejami sauli atstarojoši audumi un sauli bloķējoši audumi – black out.

Nesen uzņēmums sācis darboties arī saules enerģijas sfērā. Piedāvājam vairāku veidu saules paneļus, kā arī stiprinājumus un kronšteinus priekš tiem.

Palīdzēsim atrast vislabāko un piemērotāko komplektu tieši priekš Jums un Jūsu vajadzībām!

Kā arī iespējams iegādāties vai pasūtīt plaša asortimenta darba apģērbu.

Plašo žalūziju un audumu paraugus iespējams apskatīt mūsu birojā Strautnieku ielā 39, kā arī izbraucam uz objektiem, veicam iepriekšēju objektu novērtēšanu un cita veida pakalpojumus pēc klienta vēlmēm un vajadzībām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla izstrādājumi Skatīt vairākMetāla konstrukcijas Skatīt vairākMetināšana, metināšanas darbi Kāpnes, trepes Metāla kāpnes Skatīt vairākBalkonu margas Skatīt vairākSiltumnīcas Skatīt vairākNožogojumi Skatīt vairākŽogi, sētas Skatīt vairākNojumes, lapenes, teltis Skatīt vairākSulu spiedes (preses) (Metālapstrāde) Skatīt vairākRestaurācijas darbi Skatīt vairākKāpņu margas Skatīt vairākMetāla dizains Skatīt vairākKapu nožogojumi Žogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairākŽogi, sētas Nožogojumi Vārti Dizaina elementi, objekti Skatīt vairākMetāla velmējumi Nojumes, lapenes, teltis Nojumes Lapenes Siltumnīcas Sulu spiedes Aizkari, žalūzijas, karnīzes, markīzes Žalūzijas Skatīt vairākŽalūzijas, horizontālās Žalūzijas, vertikālās Plisse žalūzijas Kasešu žalūzijas Karnīzes iekštelpām, interjēram Markīzes Aizsargžalūzijas Āra žalūzijas, fasādes žalūzijas Automātika aizkariem un žalūzijām Solārās sistēmas, saules enerģija Saules paneļi Saules kolektori Darba aizsardzība, drošība Darba apģērbi Darba apavi Darba aizsardzības līdzekļi Aizsargbrilles Apģērbi T-krekli Krekli Kokapstrāde Koka izstrādājumi Skatīt vairākBetons, betona izstrādājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 78492
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1841466


Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Visi banneri