Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AQUA SAN, SIA, santehnika

AQUA SAN, SIA, santehnika

Brīvības gatve 292, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67555501 - Salons
(+371) 67555596
(+371) 29102836 - Logi, durvis
(+371) 26164811 - Santehnika, baseini
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Piedāvājam peldbaseinus un SPA baseinus, to projektēšanu un aprīkojuma uzstādīšana. Katram ir iespēja izvēlēties tādu peldbaseinu vai SPA baseinu, kas atbilst viņa vēlmēm un prasībām. Tas var būt dažādu izmēru un pielietojuma peldbaseins vai SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram. Veicam agrāk būvētu peldbaseinu renovāciju, atbilstoši mūsdienu tehnoloģiskajām prasībām. Ja Jums ir kāda ideja par baseinu vai SPA masāžas baseinu – mēs palīdzēsim rast veiksmīgāko risinājumu un kvalitatīvu izpildījumu. Mēs piedāvājam tīru ūdeni, komfortu un ekskluzīvu izklaidi!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali Baseinu izgatavošana, uzstādīšana Baseini un masāžas vannas Skatīt vairāk   SPA baseini (Baseini, baseinu tirdzniecība) Skatīt vairāk   Peldbaseini, privātie, publiskie Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini, tirdzniecība    Akrila vannas    Baseinu tirdzniecība, serviss, projektēšana Skatīt vairāk   Baseinu ķīmija    Baseini, baseinu aprīkojumi Skatīt vairāk   Akmens masas vannas    Dezinfekcijas līdzekļi Durvis un logi    Koka logi Skatīt vairāk   Koka durvis Skatīt vairāk   Ārdurvis Santehnika    Izlietnes    Keramiskie WC podi    Ūdens maisītāji    Ūdens attīrīšanas filtri    Tvaika kabīnes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60548
Meklēšanas rezultātos parādīts : 973154


Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Visi banneri