Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aļņi, viesu māja

Aļņi, viesu māja

Aļņi, Tīnūži, Tīnūžu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5015
(+371) 29533635 - Žanna Ozoliņa
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu Nams Aļņi piedāvā: 

Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. 

Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. 

Numurs jaunlaulātajiem.  

Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.

Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. 

Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.

Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares   Viesu nami Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākPasākumu organizēšana Naktsmītnes Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem    Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairāk   Baseini
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 74512
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1233652


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Visi banneri