Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Komforts, santehnikas un apkures salons

Komforts, santehnikas un apkures salons

Jaunmoku iela 26, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67893875
(+371) 67893868 - Vairumtirdzniecība
(+371) 67893872 - Dizaineru pakalpojumi
(+371) 67805369
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Uzņēmuma SIA „EVA-SAT” galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība. Uzņēmums dibināts jau 1993.gadā un pirmo veikalu atvēra Rīgā, J.Rainberga bulvārī 1. Par uzņēmuma "EVA - SAT" pastāvīgiem klientiem, pateicoties preču augstajai kvalitātei, daudzveidīgam piedāvājumam un ātrai piegādei, ir kļuvušas vairākas Latvijā labi pazīstamas dizaina un celtniecības firmas un arhitektu biroji. Šobrīd uzņēmumam "EVA - SAT" pieder lielākie santehnikas un apkures tehnikas veikali „KOMFORTS” – santehnika, apkure! Rīgā, Jaunmoku ielā 26 (pie t/c Spice), Krasta ielā 44 (pie t/c Mols) Ventspilī, Lāčplēša ielā 20 un Liepājā, Zemnieku ielā 32!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKOMFORTS (Tirdzniecība) Skatīt vairākSantehnika Skatīt vairāk   Keramiskie WC podi    Izlietnes    Ūdens maisītāji    Virtuves izlietnes    Dušas kabīnes    Vannas istabas aksesuāri    Vannas    SPA hidromasāžas baseini, tirdzniecība Flīzes Vannas istabas mēbeles Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures katli    Dvieļu žāvētāji    Manometri, termometri, drošības vārsti    Siltās grīdas    Radiatori    Termoregulatori    Ūdens sildītāji un boileri Ūdensapgāde un kanalizācija    Caurules, trubas    Sifoni un armatūra    Noslēgarmatūra, radiatoru pieslēgi, savienojumi    Skrūves un stiprinājumi    Ūdens cirkulācijas sūkņi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 74086
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1143247


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Visi banneri