Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kliģi, atpūtas komplekss

Kliģi, atpūtas komplekss

Kliģu atpūtas bāze, Pienava, Džūkstes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3147
(+371) 29228454
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

ATPŪTAS KOMPLEKSS "KLIĢI" ATRODAS KLUSĀ VIETĀ, PIE KLIĢU EZERA, KUR PAVERAS BRĪNUMJAUKAS DABAS AINAVAS UN ROMANTISKI SKATI.

PIEDĀVĀTĀS IESPĒJAS: Vieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; Relaksēšanās pirtī, ezerā, makšķerējot, pie ugunskura, pie kamīna ; Ērtas naktsmītnes jaunā guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; Vasaras terase, sporta laukumi, estrāde, laivas un katamarāni.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi    Izbraucieni ar laivām Skatīt vairāk   Katamarānu noma, īre    Plostu noma Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Makšķerēšana    Šūpoles    Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākNaktsmītnes    Guļbūve (Viesu nami) Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   8-vietīgas kotedžas    Telšu vietas Skatīt vairāk   Kempingi Pirtis Skatīt vairāk   Džakuzi Bērnu rotaļu laukumi Nometnes bērniem un jauniešiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 76734
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1799534


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Visi banneri