Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem

ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem

Progresa iela 3, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3100
(+371) 29171566 - Vineta
(+371) 28616076 - Ingrīda
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
ZOONA nodarbojas ar radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecību. Mūsu partneri jau vairākus gadus ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā un popularizē radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības. Kā mēs strādājam? Mēs vēlamies, lai sadarbība ar mūsu klientiem būtu abpusēji izdevīga un patīkama. Apzināmies, ka labākā reklāma mūsu piedāvātajiem produktiem ir apmierināti klienti, kuriem patiesi esam palīdzējuši. Tāpēc pirms Jūs iegādāsieties kādu no piedāvātajām ierīcēm, centīsimies noskaidrot: * kādu problēmu Jūs vēlaties atrisināt * vai izvēlētā ierīce būs piemērota tieši Jūsu dzīvniekam * vai šo ierīci iespējams uzstādīt/lietot Jūsu izvēlētajā vietā * vai Jūs apmierina ierīces iegādes, uzstādīšanas un lietošanas nosacījumi? Ja vēlaties iegādāties, kādu no ierīcēm, lūdzu, zvaniet pa telefoniem + 371 29141410; +371 29171566 vai sazinieties ar e-pasta info@radioseta.lv palīdzību, norādot kādu preci esiet izvēlējušies, iespējamos jautājumus un kontakttālruni. Lai varētu uzņemties pilnu atbildību par pārdotajām precēm, to specifikas dēļ mēs sadarbojamies tikai ar uzticamiem sadarbības partneriem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTeritorijas ierobežošanas sistēmas dzīvniekiem Skatīt vairāk   Radiosētas kaķiem, suņiem    GPS sistēmas dzīvniekiem Skatīt vairākDzīvnieku kopšana un aprūpe    Durvis suņiem, kaķiem Skatīt vairāk   Tālvadības dresūras sistēma Skatīt vairāk   Riešanas kontroles sistēmas Skatīt vairāk   Dzīvnieku kakla siksnas Žogi, sētas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57831
Meklēšanas rezultātos parādīts : 193571


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Visi banneri