Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde, Līvānu filiāle (Daugavpils nodaļa)

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde, Līvānu filiāle (Daugavpils nodaļa)

Domes iela 3, Līvāni, Līvānu novads, Latvija, LV-5316
(+371) 25441441 - (+371) 64822554
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPilsonības un migrācijas dienesti
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Visi banneri