Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Audumu Outlet, audumu veikals

Audumu Outlet, audumu veikals

Aleksandra Čaka iela 92, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 25447050
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDizaina kursi (Aizkaru dizaina kursi)Interjera priekšmeti   Dekoratīvie akmeņiMājas tekstils   Audumi un aizkari      Audumu un aizkaru vairumtirdzniecība      Audumu un aizkaru mazumtirdzniecība      Lins, lina audumi      Vilnas audumi      Satīna audumi      Flaneļa audumi      Audumi bērniem      Kokvilnas audumi   Aizkari      Aizkaru salons      Aizkaru audumi    Mēbeļu audumi   Gultas pārklāji   Interjera (tekstila) priekšmetu pagatavošana   Apģērbu izgatavošana, šūšana   Paklāji      Zīda paklāji      Vilnas paklāji   Aksesuāri mājaiLogu noformējumi   Aizkaru stangas un sliedes   Dizaina izstrāde   Žalūziju izgatavošana un uzstādīšanaRokdarbi, izšūšana   Šūšanas piederumi   Tamborēšanas piederumi   Adīšanas piederumi   Diegi tamborēšanai   Pogas   Diegi   Rāvējslēdzēji   Viss izšūšanai   Adīšanas piederumi   DzijasAizkaru šūšana, modelēšana, uzstādīšanaDizaineru un interjeristu pakalpojumiZīda gultas veļa
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 65419
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1055763
Skatīt arī katalogā : Aizkaru dizaina kursi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Visi banneri