Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Leone Baltika, būvniecība

Ķengaraga iela 10 - 409, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371)29615544 - Dakstiņi
(+371)67132303
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvniecība-galdniecība

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Visi banneri