Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Toode, SIA, jumtu segumi

Toode, SIA, jumtu segumi

Gailenes, Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 67501671
(+371) 26596222
80004636 - Bezmaksas informācija
(+371) 67501672
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA TODE mātes uzņēmums, kurš dibināts 1991.gadā, ar nosaukumu AS TOODE atrodas Igaunijā. Jumta seguma izvēle ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi māja kalpos, vai tā būs skaista un prestiža. Izvēle jāizdara pareizi – lai jumta segums būtu izskatīgs un drošs, bez īpaši lieliem izdevumiem. Uzņēmuma darbības virziens o Tēraudu jumtu un sienu profilu ražošana un tirdzniecība (dakstiņu, trapeces un valcēto jumtu profili ) o Jumtu palīgdetaļu ražošana (kores, vējmalas, u.c.) o Ūdensnoteku sistēmu ražošana un pārdošana o Speciālo skārda elementu ražošana (skursteņu apdares, palodžu u.c.) o Drošības elementu pārdošana (jumta un sienu kāpnes, jumta tilti u.c, sniega aiztures barjeras). Klienti var iegādāties un pasūtīt visus materiālus pēc saviem izmēriem un krāsu gammas. SIA “TODE” jumtu un sienu materiālus, ūdens noteksistēmas iepērk no Igaunijas firmas AS “TOODE”, bet AS “TOODE” materiālu iepērk no Somu koncerna Rautaruukki un Zviedru koncerna SSAB, kas ir vieni no lielākajiem augstvērtīga tērauda ražotājiem Eiropā. No šī tērauda materiāla AS “TOODE” profilē jumta un siena materiālus, un izgatavo ūdens noteksistēmas kā arī visus palīgelementus. SIA “TODE” uz vietas ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda materiāliem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Jumtu stiprinājumi    Tērauda jumtu un sienu profili Skatīt vairāk   Skrūves un stiprinājumi    Jumta logi un lūkas    Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairāk   Taisnais skārds Skatīt vairāk   Metāla, skārda jumtu papildelementi Skatīt vairāk      Ūdens noteku sistēmas, teknes Skatīt vairāk      Jumta sateknes       Jumta kores       Līstprofīli       Jumta vējmalas Skārdnieku pakalpojumi Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas    Saules paneļi    Strāvas pārveidotāji, invertori saules paneļiem
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72134
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1090223


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Visi banneri