Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Muižnieki, kempings

Muižnieki, kempings

Muiznieki, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 22001442
(+371) 29476530
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labiekārtots kempings atrodas Usmas ezera krastā, skaisti sakopta meža teritorijā. Pie mums iespējams atpūsties sešvietīgās apsildāmās mājiņās ar visām ērtībām, viesu namā ar kamīnzāli, pirti un četrām istabiņām pārnakšņošanai. Ir arī atsevišķa lauku pirtiņa, var izīrēt baļļu. Sportošanai volejbola laukums un basketbola grozs. Var iznomāt katamarānus, makšķernieku laivas, kanoe laivas, SUP dēļus, kā arī tūrisma kanoe laivas ceļošanai. Var pasūtīt izbraukumus ar jahtu. Bērniem - bērnu laukums. Labiekārtotas telšu vietas. Ļoti labas vietas makšķerēšanai, ogošanai, sēņošanai. Kempings atrodas izdevīgā vietā, jo no mums līdz vairākām tuvākajām Kurzemes pilsētām ir neliels attālums.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums    Viesu nami Skatīt vairāk      Banketu zāles un telpas svinībām       Pirtis Skatīt vairāk      Ūdens baļļa    Kempingi Skatīt vairāk      6-vietīgas mājiņas Skatīt vairākMAZĀ PIRTS (Pirtis) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Ogošana    Sēņošana    Atpūta pie ezeriem       Atpūta pie Usmas ezera Skatīt vairāk      Zivju kūpināšana       Makšķerēšana       SUP dēļu noma, īre Sporta spēļu laukumi Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Ūdens velosipēdu noma Ēdināšanas pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 140522
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2074660


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Visi banneri