Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line

Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line

Mazā Pils iela 5, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67222811 - Rīga, AvioKases.lv
(+371) 67215265 - Vecrīga
Aviokase.lv/ - Aviobiļetes un ceļojumi
AvioKases.lv - Aviobiļešu kases. Lētas aviobiļetes.
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Astra Tūre, sia
Reģistrācijas numurs : 4003257338
Juridiskā adrese : Rīga, Taisnā iela 1, LV-1063
Banka : AS "SEB banka" UNLALV2X
Konta numurs : LV23UNLA0001004469244
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV88HABA0551033744345
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Lētas aviobiļetes. Ātri, Viegli, Izdevīgi. Zemo cenu lidojumi. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic u.c. Aviobiļetes pa visu pasauli, aviobiļešu kases, rezervācija, pārdošana. Aviobiļetes uz 1000 aviokompāniju reisiem uz 3000 pasaules lidostām. Viesnīcas on-line. Autobusu biļetes. Auto noma.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAviobiļetes    Regulāro reisu lidmašīnu biļetes Lētas aviobiļetes (Aviobiļetes)no 27 € Skatīt vairāk   Biļešu noformēšana AvioKases (Aviobiļešu rezervācija)no 27 € Skatīt vairāk   Pēdējā brīža piedāvājumi ​​Lētas viesnīcas. (Viesnīcu rezervācija)no 15 € Skatīt vairāk      Čarterlidojumi       Tūrisma braucieni Gidi, gidu pakalpojumi Viesnīcu rezervācija Apdrošināšana Auto noma
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37439
Meklēšanas rezultātos parādīts : 181747


Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Visi banneri