Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Upesrūķi, viesu nams

Upesrūķi, viesu nams

Rūķīši, Garkalne, Garkalnes pagasts, Ropažu novads, Latvija
(+371) 29289328
(+371) 29204084
29476717
Juridiskais nosaukums : Upesrūķī
Reģistrācijas numurs : 40003896307
Juridiskā adrese : Garkalnes novads, "Rūķīši"
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Upesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas, lasītas Garkalnes silos un pļavās un pašu mājās iegūto medu. Īpaši patīkamas sajūtas pēdiņām sniegs siltā grīda mājas pirmajā stāvā un uguns mēles kamīnā! Vasarā šeit iespējams atpūsties no pilsētas tveices, baudīt peldes upītē, kura apvij namiņu. Rudenī burvīgie apkārtnes meži piedāvā savas veltes - iespējams lasīt sēnes un ogas, tepat tuvumā arī purvs ar dzērvenēm. Ziemā šeit raksturīgs klusums un miers. Un pats galvenais - vienmēr tīrs sniegs! 200m no mājām priežu silā iekārtota 4 km gara slēpošanas trase distanču slēpotājiem vecumā no 3 līdz 93 gadiem! Slēpot ir veselīgi jebkurā vecumā, bet, ja ir vēlme izbaudīt ko ekstrēmāku, snovborda un kalnu slēpošanas cienītājiem tuvākās trases atrodas vien 20 minūšu braucienā ar mašīnu - Rāmkalni, Reiņa trase un Siguldas pilsētas trases. Izpriecu braucieni ar ragaviņām Garkalnes Bļodas kalnā 10km attālumā. Piedāvājam telpas arī jubileju un banketu pasākumiem līdz 35 cilvēkiem. Bagātīgi klātie galdi patīkami pārsteigs jebkuru gardēdi! Uz tikšanos "Upesrūķos"! Trešdienās un ceturdienā pie mums Veselības dienas. Piedalās pirtnieks, masieris, kosmetologs - visu iespējamo zāļu tēju baudīšana. Ar iepriekšēju pieteikumu iespējamas arī citas dienas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtnieka pakalpojumi (Pirtis) Skatīt vairākPirts procedūras Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākAktīvā atpūta Atpūta pie dabas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 61824
Meklēšanas rezultātos parādīts : 753148


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Visi banneri