Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana

Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana

Austriņu ceļš 2, Lielvārde, Ogres novads, Latvija, LV-5070
(+371) 26320702 - Dārzu projektēšana un ierīkošana
(+371) 29405045
Pirmdiena08:00 - 18:00
Otrdiena08:00 - 18:00
Trešdiena08:00 - 18:00
Ceturdiena08:00 - 18:00
Piektdiena08:00 - 18:00
Sestdiena08:00 - 17:00
Svētdiena08:00 - 14:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Latvijā audzēti un ar mīlestību aprūpēti augļukoki, košumkrūmi, ziemcietes un viengadīgās puķes. Teritoriju apzaļumošanas pakalpojumi.

Zīmoli
DunlopGoodyearpirellisavarunwaynankangmarshalKumho_TiresHankookfirestonedaytonsonar
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairākSēklas un stādi Skatīt vairāk   Dekoratīvie āra augi Skatīt vairāk      Baltalksnis Aureomariginata Skatīt vairāk      Dziedzerainā jāņoga Skatīt vairāk      Kanādas korinte Prince William Skatīt vairāk   Augļu koku stādi Skatīt vairāk      Parastais kizils Cornus mas Skatīt vairāk   Puķu stādi Skatīt vairāk   Skuju koki Skatīt vairāk      Japānas širmegle Sciadopitys verticillata Skatīt vairāk   Ziemcietes Skatīt vairāk      Baltā diktamne Albiflorus Skatīt vairāk      Fizostēģija virdžīnijas Physostegia virginiana Skatīt vairākAuto riepas, riepu tirdzniecība    Auto riepu serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54170
Meklēšanas rezultātos parādīts : 550957


DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Visi banneri