Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
HMR auto, auto noma

HMR auto, auto noma

Ķīpsalas iela 8, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 67065026
(+371) 29176207
(+371) 67065027
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Izbaudiet jauna veido brīvdienas un neatkarību ceļošanā. Tālu prom no ikdienas dzīves drudžainās kņadas. Dodieties iekšā dzīvē, kas ir pārpilna piedzīvojumiem, esiet brīvi kā vējš, ļaujieties sajūsmai un netraucētam dzīvespriekam. HYMER dod jaunu atvaļinājuma brīvības definīciju, piešķirot jūsu atvaļinājumam pilnīgi jaunu dimensiju. Dodieties turp, kurp sauc jūsu fantāzija. Dzīvojamā telpa, kas radīta jūsu labsajūtai! Izvēlieties transportlīdzekli, kas atbilst jūsu prasībām. Visos modeļos ir garantēts pirmklasīgs komforts: Visi modeļi ir aprīkoti ar virtuves ledusskapi un izlietni, ar mazgāšanās telpu ar izlietni un tualeti ar skalojamo kasti, lielākā daļa arī ar atsevišķām duškabīnēm. Aprīkojumā ietilpst arī apkure, transformējamie akumulatora lādētāji un kabeļa spole un, protams, velosipēda statīvs. Lielākajā daļā modeļu aprīkoti arī ar kondicionieri, kruīza kontroli, CD pleijeri, daži arī ar DVD atskaņotāju. Piedāvājam jūsu uzmanībai vēl dažas priekšrocības, ko jūs iegūstat, īrējot HYMER. Neierobežots nobraukums Avārijas gadījumā jūsu rīcībā ir diennakts karstā telefona līnija Pilna CASCO apdrošināšana (ugunsgrēks, zādzība un trešo personu prettiesiska rīcība) par 725 EUR Komplektā ietilpst civiltiesiskās atbildības apdrošināšana Mēs arī papildus rūpējamies par HYMER īrētājiem. HYMER motorizētajām mājām ir Europass sistēmas mobilitātes garantija. Avārijas vai transportlīdzekļa sabojāšanās gadījumā piezvaniet uz centrālo Europass servisa telefona numuru. HYMER izīrētāji sadarbojas arī ar ADAC. Jauku jums atvaļinājumu!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto noma Kempers (Ceļojumu auto (campers))73.99 - 130.9 € Skatīt vairākAutobusu noma Automobiļu tirdzniecība, autosaloni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 18584
Meklēšanas rezultātos parādīts : 386088


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Visi banneri